A blogban olvasható bejegyzések -szinte mindegyike- a gonosz ikertestvérem műve, aki nem csak hogy bunkó, de még mocskos is a szája. Az állandó beszólásai miatt nem vállalom a felelősséget.

Blog bejegyzések

A Jóisten megint megáldott

Rohanok a suliba 11 óra körül, állati hideg volt, a t*k*m is majd lefagyott

Fülemben az empéhárom lejátszó, erre látom, hogy oldalról valaki kalimpál és kiabál nekem.
Egy 50 év körüli emberke svájci sapkában és ballonkabátban régi, talán Csepel bicajjal a kezében kérdezi tőlem, hogy hol van a kábel TV szolgáltató. Bár nem vagyok békéscsabai, de mégis bevetettem hihetetlen tájékozó képességemet (felnéztem a ház falára ami mellett álltunk) és rámutattam.
Na jó, nem pont a kábel tv szöveg volt kiírva, hanem annak a cégnek a logója.

Elmondtam, hogy szerintem ott kell keresni. Elköszöntem, majd rohantam tovább. Pár méterrel arrébb megfogott egy lámpa. Természetesen a csákó jött utánam! Elkezdett magyarázni, hogy most nincs kedve elintézni a kábeltévét, inkább majd délután. Ha már úgyis járatos vagyok a témában, akkor kikérdezett, hogy tud-e Internetet is szolgáltatni a cég. Nekem is olyan előfizetésem van, tehát ismét átadhattam a tudásomat. Tök jó volt az érzés, mintha okos lennék. De a baj csak ezután jött! Megkérdezte, hogy mit tanulok. Mondom, hogy számítástechnikai programozás. Állítása szerint van egy ismerőse, aki a munkaügyi központban dolgozik, és hihetetlenül okos ember. Ha felmegyek hozzá, akkor megadja a telefonszámát, amin lehet érdeklődni. Amikor észrevette, hogy ez nekem nem igazán gyerebe, akkor megadta a telefonszámát, majd a feleségéét is azzal az indokkal, hogy mindenképpen hívjam fel, mert akkor az jó lesz nekem.

Ugyanis fel kell készülni a jövőre, mert eljön a Kánaán és nemsoká visszatér Jézus, aki szeret engem. Azt hiszem itt már nagyon érdekesen nézhettem rá. Be kellett mutatkoznom, és megígértette velem, hogy felhívom (cöcöcö), mindezt miközben simogatta a vállamat! Nem tudtam eldönteni, hogy most Jehova izéje volt, vagy csak pedofil! Asszem én vagyok a világtörténelemben az első olyan 22 éves, akit még mindig a cukros bácsik zaklatnak! Még nem is volt 1 éve a Lóris dolognak (az angol titkos ügynök, aki a fogamba épített jeladó miatt talált rám) de már megint megtalált békés megye elit rétege. De miért pont engem?! Van vagy 100 ezer ember abban a városban! Biztos hülye-mágnes vagyok...

Készült: 2006-12-14