A blogban olvasható bejegyzések -szinte mindegyike- a gonosz ikertestvérem műve, aki nem csak hogy bunkó, de még mocskos is a szája. Az állandó beszólásai miatt nem vállalom a felelősséget.

Blog bejegyzések

Apuka lettem

Bizony ám, APUKA LETTEM!

A suliban ülök az aulában (a többiek mentek kaját venni), egyszer csak odajön hozzám egy max. 3 éves kisgyerek, és azt mondja: "Szia apu, rajzojj nekem kamijont!"

...és én rajzoltam Neki...

Kb. 20 percig beszélgetett velem, amíg rajzoltam. Közben lejött a lépcsőn életem egykori értelme, megállt nem messze tőlem és nézett. Erre én: "esküszöm, hogy nem az enyém!". 

Nevetett, nevettek, mert közben leértek az osztálytársai is, és mentek órára.

Megjöttek a kollégák, közben én elkezdtem írni egy SMS-t az asszonypajtásnak (poénosra véve). A kisgyerek -biológiai- apja közben elénk pakolt 1-1 pizzát!

Felmentünk netezni a gépterembe, és nemsokkal később várt egy levél (na kitől). Azt hittem, hogy az SMS-re válaszolt, pedig nem! Leveleztünk pár órán át.

Az utolsó órám vége előtt eljöttem a suliból Orvos kollégával, és pont belefutottam a városban Morzsámmal. Együtt mentünk helyi járaton, kicsit beszélgettünk. Jó érzés volt megint kicsit vele lenni.

Egyszerűen még most se tudok normálisan viselkedni a közelében. Állandóan elcsuklik a hangom, meg össze-vissza beszélek. ... most lehetett volna lehetőségem, de megint elk*rtam. Nem kicsit!

Legalább nem okoztam túl nagy meglepetést senkinek, maradtam béna.
Így legalább van egy biztos pont az életében... 

Készült: 2006-11-16