A blogban olvasható bejegyzések -szinte mindegyike- a gonosz ikertestvérem műve, aki nem csak hogy bunkó, de még mocskos is a szája. Az állandó beszólásai miatt nem vállalom a felelősséget.

Blog bejegyzések

Gyuri az új haverom

Az állomáson várok a buszra, mikor látom, hogy egyenesen becéloz egy szakadt külsejű jóember.

Ismét sokan voltak körülöttem, bárkit választhatott volna, de nem! Mivel én vagyok a hülye mágnes... Odalép (fülemben az empéhárom lejátszó), és elkezdi:

"a Jóisten áldjon meg téged, a szüleidet, a testvéredet, a nagyszüleidet, az unokatestvéreidet, szomszédaidat... A Jóisten áldja meg a barátnődet, a szüleit, a testvérét és szomszédait, nagyszüleit..." és ezt perceken át sorolta! Komolyan mondom ha tovább folytatta volna, akkor én könyörögtem volna, hogy had adjak pénzt...!

Én: "jól van, jól van, megáldja, csak fejezze már be!". Folytatta: "Én egy tisztességes roma fiatalember vagyok, és haza szeretnék utazni...".

Asszem elég morcosan nézhettem, ezért egyből megkérdezte, hogy rendőr vagyok-e. Aszongya brutális vagyok! "nem vagyok brutális, ilyen a kedves arcom". Ezt többször is ellőttem. Szerencsétlen pislogott is nagyokat 10 percbe beletelt, de végre kinyögte, hogy kellene neki egy 100-as. Aszongya szegény ember, hogy 60 rongyot elgépezett, meg elittak vagy 10 rongyot a haverokkal. Próbáltam leszerelni a 'nekem csak hitelkártyám van' dumával. Aztán van-e cigim. Nincs, mert gusztustalan szokás. Erre elkezdte mesélni az életét, hogy mióta cigizik, meg hogy ennél keményebb dolgokat is szokott használni (gyanítom nem a fogkefére gondolt). kedvenc idézeteim tőle: "teljesen vágom én a zsírt" és a "hátte ekkora gyökérnek nézel engem?". Az állomáson persze mindenki rajtam nevetett. Bár... ez nekem nem szokatlan... 
Aztán aszongya: "Öcsi, én nem vagyok akkora gyökér ám" (Cöcöcö). Kiderült, hogy 38 éves, szóval kikértem magamnak az 'öcsizést'. meg akarta mutatni a személyijét, hogy elhiggyem, hogy Ő tényleg 38 éves (rohadtul nem érdekelt). Erre azért is rákontráztam! Megmutattam a jogsimat, meg a személyit. Meglátta, hogy 84-es vagyok, erre elkezdett szédelegni, meg a fejéhez kapott... "Jajja Istenem! megtudsz nekem bocsátani? Mekkora bűnt vétettem én ellened" (kezdeném ott, hogy odajött). Azt nem is néztem ki belőle, hogy tud számolni. Be is bizonyította: "akkor Te idősebb vagy, mint 18, sőt! elmúltál már 20" (hát nem zseni?). "gyereked van?" Hát persze hogy van! "és feleség, barátnő?" Nem, az nincs. "elváltál?" Igen, persze, már kétszer is! 20 perc után teljesen összehaverkodtunk! Ő kamuzott nekem, én neki... Laughing Gyurinak hívják, és amiért ennyire barátságos voltam (volt a hóhér), ezért ha bármikor meg kell verni valakit, csak szólnom kell, Ő elveri nekem. Miután elköszönt (és végre le is lépett), jött egy munkatársa is. Állítása szerint 3 gyereke van, és segítenem kellene neki. Persze Ő is csak hozzám jött oda, senki máshoz...

Készült: 2007-01-16