A blogban olvasható bejegyzések -szinte mindegyike- a gonosz ikertestvérem műve, aki nem csak hogy bunkó, de még mocskos is a szája. Az állandó beszólásai miatt nem vállalom a felelősséget.

Blog bejegyzések

Miranda

Na ez nem egy szappanopera

Asszem írtam már erről a progiról, de igazából én is csak ma fedeztem fel, hogy mennyire más minden eddig általam használt programtól.
Ez egy olyan cset kliens, ami gyakorlatilag szinte az összes hálózatra fel tud csatlakozni. Régóta problémát jelentett a 128MB-os pendriveomon a 16MB-os Portable (hordozható) MSN. Ez minden skinnel, kiegészítővel sincs 6MB, de már tudja az ICQ-t, MSN-t, Skype-ot, és Gtalkot. Ráadásul találtam egy nagyon szép kinézetet is nékije, meg szmájlikat, stb. stb.

Nem, akkor se veszem feleségül (by Zita)

Jól kezdődött a reggelem is, mert hajnali 8-kor hívtak a net szolgáltatómtól, hogy van-e már net. Biztos képbe lehetnek, mert már 1 hete van...

Utána vissza se tudtam aludni jött a következő telefon, hogy javítsak meg egy nótbukot.
Több, mint 4 órám elment vele, de mikor kikapcsoltam még mindig nem ment. Később kiderült, hogy a következő indításnál már működött. JU20!

Azóta izmosítottam a Mirandát. egy progi, ami mindent tud! Hát ez remek! és erőforrás igénye nagyon kicsi! Ha majd egyszer megszakad a függőségem az MSN-es szmájli őrülettől, akkor végleg lelövöm az ICQ-val együtt. Skypeot már hónapok óta nem is használom, a Gtalkot meg csak kipróbáltam, de az már túúúl sok lett volna.

Az Opera Portable és a Miranda többre lesz képes, mint a Portable Firefox és Portable MSN, de együtt nem 60MB, hanem még a 15MB-ot se érik el!

Bea már messzi-messzeségben van, de legalább jó helyen. Ennek örülök
Szegény most jól a blog végére szorult, de ez a Miranda...

Készült: 2007-07-02