A blogban olvasható bejegyzések -szinte mindegyike- a gonosz ikertestvérem műve, aki nem csak hogy bunkó, de még mocskos is a szája. Az állandó beszólásai miatt nem vállalom a felelősséget.

Blog bejegyzések

Paranoiás angol titkosügynök

Nyilván én zseni vagyok, mivel vonzom az értelmileg erősen visszamaradott embertársaimat.

Ma reggel Békéscsabán az Obi előtt 'elkapott' egy úriember (idősebb, ápolatlan külső, hosszú haj, és szakáll), állítólag ő felismert engem.

Minden cselt bevetettem, de nem sikerült leráznom, szóval 15 percen át boldogította az életemet. Ez idő alatt sok mindent megtudtam róla. 
Pölö: személyesen az angol királynő nevezte ki őt titkos ügynöknek, az IQ-ja 250! Meg, hogy megakarja őt ölni az örmény titkosszolgálat, valamint a török, a görög, és az orosz hadsereg (5 perc után már én is). Vadászik rá (itt nemzetiség nélkül) a világ minden parasztja (traktorral, meg minden)!

Mesélt valami sugárfegyverről is, amit a franciáktól loptak el az örmények és a parasztok! Ja igen, azért tudja, hogy ki vagyok, mert a fogamba építettek egy jeladót! KEDDEN VOLTAM FOGORVOSNÁL! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Lehet, hogy igaza van?

Kicsit persze én is rágyúrtam a történetre, miszerint én is egy örmény titkos ügynök vagyok, és pont őt figyeltem. A parasztok pedig valójában a klónhadseregem. 

Készült: 2006-03-09