A blogban olvasható bejegyzések -szinte mindegyike- a gonosz ikertestvérem műve, aki nem csak hogy bunkó, de még mocskos is a szája. Az állandó beszólásai miatt nem vállalom a felelősséget.

Blog bejegyzések

Valentin nap 2006

Február 14. Valentin napon elkapott a Csaba TV riportere :)

Jöttem ki a suliból (rohantam a helyi járathoz), majd megőrültem annyira fájt a lábam, kettétört az egyik fogam és beleütött a fájdalom egy félig megemésztett gumicukortól. Előttem lévő tömegben láttam, hogy egy csákó a vállán kamerával sétál, mellette pedig mikrofonnal a társa. Határozott mozdulattal kivágódok a tömegből, hogy minél messzebbre kerüljek tőlük. Amikor azt hittem, hogy elkerültem a világhírnév felé vezető 10 másodpercet... nos... a következő pillanatban már az arcomban a mikrofon, és szegezik a kérdést:

"Szerinted mit jelent a mai fiatalságnak a Valentin nap, és mit jelent neked?!"

A válaszom ennyi:

"nekem csak annyit jelent, hogy rohanok a buszhoz"

Jót nevettek, én is. Ezzel lezártam a témát...

Másnapra persze mindenki látta és minden poén célpontja én lettem. 

Mostantól én vagyok a 'buszos srác', majd én leszek a Körös Volán reklámarca! "Valentin nap csak egyszer van egy évben, de a buszok mindig mennek!" Nagyobb sztár leszek, mint a Polgár Jenő, Uhrin Benedek, Pákó, Anettka vagy Szalacsi bácsi! Majd én is kapok műsort a Cool TV-n. Nagyobb sztár leszek még Majkánál, vagy a (tej)Karamellnél! A következő augusztus 20-án majd én éneklem a Himnuszt a békéscsabai víztorony tetejéről. Lehet megkeresnek a 'Nagy Magyar filmkészítők' és filmcsillag leszek!

Pár év múlva pedig mint híres filmszínész, indulok a választásokon és Magyarország miniszterelnöke leszek! 

Készült: 2006-02-15