A blogban olvasható bejegyzések -szinte mindegyike- a gonosz ikertestvérem műve, aki nem csak hogy bunkó, de még mocskos is a szája. Az állandó beszólásai miatt nem vállalom a felelősséget.

Blog bejegyzések

Vége az iskolának

Az országban sok 100 ezer diáknak pánikrohama volt a közeledő suli miatt, pont mint nekem.

Már 4 éve sokszor rettegve gondoltam arra, hogy egyszer végetér a suli. Az elmúlt 2 év hihetetlenül jó volt, életem eddigi legjobb időszaka. Remek iskola, nagyszerű tanárok és osztálytársak. Annyira szeretnék még 'kötelékben' maradni, de már nem lehet.

Voltam ma a munkaügyiben, mert letelt 3 hónap, és hiányoztam már nekik...
Holnap kellett volna mennem, de rokonok is mentek, és besírtam magam az ótóba. Infó pultnál volt egy fiatal csaj, aki nem gyengén elküldött a fenébe, mert a határidőt be kell tartani! Pislogtam szép nagyokat, de nem tehettem semmit, mert nem adott sorszámot! Szerencsémre leváltották félidőben és a másik csaj már megoldotta, hogy soron kívül leülhessek. Szinte minden adatomat újra be kellett mondanom, mert legutóbb elszállt az egész számítógépes rendszer (ez amúgy egy hihetetlenül meglepő fordulat volt az életemben).

Legközelebb Novemberben kell menne, azért... mert... én azt nem tudom miért... csak!

De már előre látom, hogy mi lesz: "nincs munka, vaze!" megbeszéljük a következő időpontot, én meg megyek a legközelebbi busszal haza.

Készült: 2007-08-28