Rólam

A nevem Zsibrita András (awking)
Békés megyében élek, Csanádapácán.
1984. Október 26-án csütörtökön
6:40-kor születtem Orosházán.

Közlekedésépítő útépítő technikusit végeztem, utána számítástechnikai programozást. Ezt a képet használom minden közösségi oldalon. Egyszerűen nem vagyok fotogén. Mégtöbb kép rólam a képtárban.

Az 'awking' név eredete

Többen feltetté(te)k már a kérdést, hogy mit is jelent az 'awking' név. A kialakulásának van egy nagyon egyszerű magyarázata: kellett valami. Kellett egy egyedi név az Internetre, amit senki más nem használ. Önálló jelentése nincs, az angol Andrew (András) és King (király) szóösszetételből jött, valahogy így 'AndreW KING'. A King -mint Király-, a sok birodalom építő és stratégiai játék hatása. Tehát így lett András királyból a méltán rettegett awking. Nem helyesírási hiba, semmi köze sincs a Hawking-hoz (a fizikus), amit többen feltételeztek. Ezt a nevet használom már 2000 óta, szinte minden közösségi oldalon ezen a névvel vagyok megtalálható. Próbáltam pár évvel ezelőtt magam mögött hagyni, de végül csak rajtam maradt.

Tulajdonságaim

Tipikus skorpió vagyok, a lehető legrosszabb tulajdonságaival.  Talán emiatt is nem nyugszom soha, mindig, mindent jobbá akarok tenni. Kitartó, céltudatos, kreatív és szorgalmas vagyok. A rám bízott munkát mindig a legjobb tudásom szerint igyekszem elvégezni. Nem dohányzom, és csak kivételes alkalmakkor iszok alkoholt.

Hobbim

Leginkább a honlapszerkesztés. Továbbá az Internet, biliárd, szeretek moziba járni és tv-t nézni. Régen makettoztam és rengeteg mindent gyűjtöttem.

Érdeklődési köröm

Technikai hírportálok, hírek, cikkek olvasása, Opera böngésző, építészet, filmek, internet, honlapszerkesztés, fórumozás, modellezés, világtörténelem.